Voor Ondernemers

Als ondernemer en professional herkent u direct gastvrijheid, kwaliteit en service. U bent daar immers dagelijks mee bezig. Wij draaien de rollen om en zijn graag uw gastheer!

B2B

Gedeelde passie

Naast goed gastheerschap willen wij nog iets met u delen, onze passie voor food en non-food. Wij zijn liefhebbers van een goede en (h)eerlijke food en non-food en dat ziet u terug in de kwaliteit van onze producten. Voor u is immers alleen het beste goed genoeg.

Om dat te realiseren moeten wij voorop lopen. Met ons gevarieerde assortiment. Daarom verkennen wij de Griekse markt en kopen uitsluitend producten in van topkwaliteit.

U kunt blind varen op onze expertise op het gebied van food en non-food.

Continue verbetering

Het leveren van topkwaliteit vraagt voortdurend om vernieuwing en verbetering. Continu nieuwe smaken en toepassingen ontdekken en deze met u delen, dat zit in onze genen. In elk van onze professionals schuilt een ware liefhebber, altijd voor u op zoek naar beter!

Een goede relatie

Wij geloven in goede relaties. Respecteren onze medewerkers, klanten en mensen uit het vak. Daarbij geloven wij in zakelijkheid met een menselijke maat. Het investeren in mensen en in hun toekomst staat dan ook hoog op onze agenda. Of dat nu medewerkers of klanten zijn. Niet eenmalig maar continue. Wij gaan voor duurzame relaties.

Het creƫren van een goede balans tussen kwaliteit, service en menselijkheid, dat is typisch BioGreece. Kijk, ruik, proef en beleef! Wij prikkelen uw zintuigen!

Neem hier contact met ons op of bel +31 (0)6 845 051 28