» » Review Bioaroma Natuurlijke Lip Balm

Review Bioaroma Natuurlijke Lip Balm

Geplaatst in: Nieuws 0

Bioaroma Natuurlijke Lip Balm Citroen Mint

Bioaroma lip balm

Lippenbalsems: je hebt ze in allerlei soorten en maten. Potjes, sticks, blikjes…

Bioaroma natuurlijke lip balm: onderdeel van een prachtig merk

De naam Bioaroma staat voor een bijzonder mooi merk met alleen maar natuurlijke producten met biologische bestanddelen. Aan de buitenkant ziet de lippenbalsem er erg trendy en spannend uit met heldere kleuren, zoals groen, oranje enz. Maar, je moet niet altijd alleen maar op de buitenkant af gaan, dus laat ik hem eerst wat nader bestuderen.

Bioaroma lip balm

Bioaroma Citroen Mint lip balm: boordevol verzorgende ingrediënten

De Bioaroma Citroen Mint lip balm zit echt bomvol verzorgende, biologische ingrediënten: o.a. bijenwas, amandelolie, shea boter, mint en citroenolie. Alle ingrediënten zijn dus 100% natuurlijk! Indrukwekkend! Dit product smeer ik met een gerust hart op mijn lippen (weet je hoeveel lipstick en/of lippenbalsem je opeet?).

bioaroma lip balm

Bioaroma Citroen Mint lip balm: gebruik en werking

Ik hoef natuurlijk niet uit te leggen hoe je een lippenbalsem gebruikt. Je smeert gewoon naar behoefte wat op je lippen. Het draai-schijfje wat aan de onderkant zit, is groot genoeg om er aan te draaien.

De Bioaroma Citroen Mint lip balm is een zachte lippenbalsem, die helemaal niet plakkerig aan voelt. Hij laat een dun maar verzorgend laagje achter op de lippen, wat prettig en licht aan voelt. Na een paar koppen koffie en/of een hapje eten is de balsem wel van mijn lippen verdwenen, en is het dus tijd voor een nieuw laagje.

Deze lippenbalsem verzorgt mijn lippen erg goed, ook bij wat kouder weer. Als ik hem iedere dag gebruik, zijn mijn lippen mooi, zacht, vrij van velletjes. De geur is lekker fris en erg aangenaam, niet overheersend. Kort gezegd: deze lippenbalsem voldoet op alle punten uitstekend.

Deze natuurlijke lipbalm en alle andere producten van Bioroma zijn online te koop bij Biogreece.

Bioaroma natuurlike Lipbalm Citroen Munt

Bioaroma natuurlijke Lipbalm Sinappel Kaneel

Bioaroma natuurlijke Lipbalm Bergamot Mastiek