Natuurlijke huidverzorging bij acne

Geplaatst in: Nieuws | 0

Natuurlijke huidverzorging bij acne

De enige anti acne behandeling set die u nodig heeft om uw gezicht goed te reinigen en mee-eters voor altijd te verwijderen.

De effectiefste anti-acne gezicht reinigingsset je ooit nodig zult hebben. Onderzoek heeft aangetoond dat de combinatie van de waardevolle ingrediënten in onze producten samen natuurlijke ontsmettingsmiddel vormen en een zuiverende behandeling tegen de aanmaak van puistjes zijn.

 

De Bioroma-behandeling van acne

Start de anti acne behandeling met eenmaal per week een zachte gezicht scrub met onze natuurlijke gezichts-peeling met lavendel korrels. Peeling is de enige manier die de huid grondig reinigt door het openen van de poriën en het verwijderen van alle dode huidcellen.

Nadat u de gezicht scrub gedaan heeft, spoel je je af gezicht goed met lauw warm water en laat het drogen. Na ongeveer een half uur  maakt je een gezichtsmasker met groene klei. Meng een theelepel van het klei masker met een paar theelepels water tot het een vloeibare modder. (Tip: meng de klei en water in een ei houder) Breng het masker op het gezicht en de hals aan en laat het drogen voor ongeveer 15-20 minuten. Spoel het gezicht en de hals daarna weer goed met lauw warm water. Een masker met groene klei wordt toegepast op het gezicht na de peeling om zo een uitgebreide behandeling te starten voor het tegengaan van de vette samenstelling van de huid.

Voor extra hydratatie, spuit het gezicht met de gezichts-tonic lotion met Dittany en Rose extracten.

Wacht een half uur en breng voorzichtig de anti-acne crème aan op het gezicht en de hals.


Waarschuwing maak slechts een keer per week een gezicht scrub en gezichtsmasker,
 de gezichts tonic en anti acne crème kan dagelijks toegepast worden na het douchen en de gezicht reiniging.