» » Natuurlijke huidverzorging bij acne

Natuurlijke huidverzorging bij acne

Geplaatst in: Nieuws 0

Natuurlijke huidverzorging bij acne

De enige anti acne behandeling set die u nodig heeft om uw gezicht goed te reinigen en mee-eters voor altijd te verwijderen.

Wat is acne?

Overactieve talgklieren zorgen voor een teveel aan talg productie. Dit leidt tot een vette huid. Het lijkt of er een olieachtig vette laagje op de huid ligt. Mogelijke oorzaken kunnen zijn onder andere erfelijkheid, verstoring van de hormoonbalans, leefstijl. En/of een zwakke spijsvertering waardoor het lymfesysteem de de afvalstoffen niet snel genoeg kan afvoeren. Hierdoor zullen deze dus via de huid moeten worden uitgescheiden – een proces dat de talgklieren extra aan het werk zet.

Acne ontstaat dus door overactieve talgklieren en te veel talg productie. Dit hoopt zich op in de haarzakjes en poriën, die hierdoor verstopt raken. De overtollige talg en de dode cellen vormen een prop in de poriën die de gezonde uitscheiding van vet in de weg staat en tot mee-eters leidt. Naarmate de talg zich verder ophoopt, krijgen bacteriën er vrij spel waardoor er huidirritaties, pukkeltjes, onzuiverheden, acne, ontstekingen en littekenvorming ontstaat.

Jouw huid is in staat zichzelf voortdurend te genezen. Van belang is wel dat je de juiste voorwaarden creëert. De juiste voeding, de juiste leefstijl, maar ook de juiste huidverzorging kunnen een helend effect hebben. Acne is een hardnekkige aandoening die speciale zorg vereist.

Een goede natuurlijke huidverzorging is dus noodzakelijk. Veel reguliere producten zijn gericht op de puistjes.  ze drogen de huid extreem uit. Hierdoor neemt de talgproductie alleen maar toe. Op korte termijn zie je effect, op lange raakt je huid beschadigt en is het acneprobleem niet opgelost.

De effectiefste anti-acne gezicht reinigingsset je ooit nodig zult hebben. Onderzoek heeft aangetoond dat de combinatie van de waardevolle ingrediënten in onze producten samen natuurlijke ontsmettingsmiddel vormen en een zuiverende behandeling tegen de aanmaak van puistjes zijn.

De Bioroma-behandeling van acne

Start de anti acne behandeling met eenmaal per week een zachte gezicht scrub met onze natuurlijke gezichts-peeling met lavendel korrels. Peeling is de enige manier die de huid grondig reinigt door het openen van de poriën en het verwijderen van alle dode huidcellen.

Nadat u de gezicht scrub gedaan heeft, spoel je je af gezicht goed met lauw warm water en laat het drogen. Na ongeveer een half uur  maakt je een gezichtsmasker met groene klei. Meng een theelepel van het klei masker met een paar theelepels water tot het een vloeibare modder. (Tip: meng de klei en water in een ei houder) Breng het masker op het gezicht en de hals aan en laat het drogen voor ongeveer 15-20 minuten. Spoel het gezicht en de hals daarna weer goed met lauw warm water. Een masker met groene klei wordt toegepast op het gezicht na de peeling om zo een uitgebreide behandeling te starten voor het tegengaan van de vette samenstelling van de huid.

Voor extra hydratatie, spuit het gezicht met de gezichts-tonic lotion met Dittany en Rose extracten.

Wacht een half uur en breng voorzichtig de anti-acne crème aan op het gezicht en de hals.


Waarschuwing maak slechts een keer per week een gezicht scrub en gezichtsmasker,
 de gezichts tonic en anti acne crème kan dagelijks toegepast worden na het douchen en de gezicht reiniging.