Home » Nieuws » Nieuw: Zest Natuurlijke huidverzorging

Nieuw: Zest Natuurlijke huidverzorging

ZEST Natuurlijke Huidverzorging

vertegenwoordigt het aanbod dat de natuur heeft voor de huidverzorging. Zest gebruikt voor de natuurlijke huidverzorgingsproducten alleen geselecteerde kruiden uit de diverse Griekse bodems te gebruiken. 

De filosofie van Zest komt tot uiting in het motto van het bedrijf, Zest voor leven.

Deze passie en liefde voor het leven, de natuur en alle unieke ingrediënten bepaalt de producten en hun kwaliteit. De Griekse natuur heeft zich altijd onderscheiden vanwege zijn rijke plantenleven. Zest creëert dan ook vol trots  unieke en natuurlijke huidverzorgingsproducten. Dit doen ze door duurzaam en volgens de traditionele wijze de uitzonderlijke geschenken die de natuur te gebruiken.

Zest handmade cosmetics

Visie Zest

De visie van Zest is om actief de gunstige effecten van de kruiden te tonen die van nature op het land groeien. Ze kiezen deze zorgvuldig uit, voornamelijk op het platteland van de Peloponnesos. Zest heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de werking van de kruiden. Door deze te laten intrekken in biologische extra vierge olijfolie, verwerken ze deze in de handgemaakte recepten.

De toewijding en passie van Zest is om  volhardend de hoogste kwaliteit handgemaakte natuurlijk huidverzorging producten voort te brengen. Dit doen ze door in kleine en hanteerbare hoeveelheden te maken die altijd een persoonlijke zegel, liefde en zorg dragen.