Nieuw: Zest Natuurlijke huidverzorging

Geplaatst in: Nieuws | 0

ZEST Natuurlijke Huidverzorging belichaamt het aanbod dat de natuur heeft van de natuur voor de huidverzorging door alleen geselecteerde kruiden uit de diverse Griekse bodems te gebruiken.

De filosofie van Zest komt tot uiting in het motto van het bedrijf, Zest voor leven.

Deze passie voor het leven, de natuur en alle unieke ingrediënten die deze te bieden heeft, bepaalt de producten en hun kwaliteit. De Griekse natuur heeft zich altijd onderscheiden vanwege zijn rijke plantenleven. Zest is er dan ook trots op om op duurzaam en volgens de traditionele wijze de uitzonderlijke geschenken die de natuur te bieden heeft,  unieke en natuurlijke cosmetica te creëren.

De visie van Zest is om actief de gunstige effecten van de kruiden te tonen die van nature op het land groeien en zorgvuldig worden uitgekozen, voornamelijk op het platteland van de Peloponnesos. Door uitgebreid onderzoek naar de werking van deze kruiden en door deze te laten intrekken in biologische extra vierge olijfolie, verwerken ze deze in de handgemaakte recepten.

De toewijding van Zest gaat gepaard aan de hoogste kwaliteit met een volharding om altijd handgemaakte producten voort te brengen in kleine en hanteerbare hoeveelheden die altijd een persoonlijke zegel, liefde en zorg dragen.