Say hello, helleo!

Let's meet

Helleo bedrijf verwelkomt iedereen die de wens heeft om over te schakelen naar een meer natuurlijke, meer kwalitatieve lifestyle. Helleo een Grieks familiebedrijf, gevestigd in Kreta, met een grote passie voor de teelt van olijfbomen en voor elke zuiver product.

 

Milieubewustzijn en respect voor de traditie, cultiveren zij hun olijfbomen in de regio Viannou in Heraklion op Kreta, wereldwijd bekend om zijn microklimaat en de uitstekende kwaliteit van de olijfolie. Hun doel is om de zuiverste en meest natuurlijke zeep gemaakt van hun eigen biologische olijfolie te produceren. Zo creëerden we Helleo handgemaakte zeep serie.

Het productieproces wordt volledig door Helleouitgevoerd, om de hoge kwaliteit van de producten te garanderen, en ook omdat ze gepassioneerd zijn over wat ze doen. In hun ecologische werkplaats voeren  ze al het werk met de hand. Zij produceren geen afval en gebruiken 100% recyclebare materialen. Helleo’s ecologische voetafdruk is nul. Het productieproces is geautoriseerd door de Nationale Organisatie voor Geneesmiddelen. Al hun producten zijn onderworpen aan de regelgeving inzake cosmetische producten en worden aangemeld in de Europese Cosmeticoproducten-meldingsportaal CPNP

Helleo zeep is 100% natuurlijk en handgemaakt van eigen biologische extra vierge olijfolie en van alleen pure ingrediënten. Het is milieuvriendelijk, 100% biologisch afbreekbaar en wordt in kleine batches geproduceerd, waardoor alle procedures en kwaliteitscontroles letterlijk worden opgevolgd. De zeep is gemaakt met behulp van het koude proces, de zuiverste methode die wordt gebruikt voor cosmetica, en wordt van nature gedurende een aantal weken uitgehard. Op deze manier blijven alle weelderige eigenschappen van de afzonderlijke ingrediënten intact.

Hun mix voor elk recept bestaat uit unieke grondstoffen van de beste kwaliteit. De belangrijkste ingrediënt is de biologische extra vierge olijfolie die de familie elk jaar produceert. Daarnaast werken ze samen met lokale producenten van premiumproducten die dezelfde visie en passie hebben als zij . Zo mengen we op harmonieuze wijze de Minoïsche olijfboom en wijnstok, de kruiden van Hippocrates, de lokale honing, gerst en fruit, waardoor zeep van belangrijke naam en herkomst wordt gecreëerd.

 

Selecteer een Afleverpunt

× Kan ik u helpen?