Home » Nieuws » Tips en advies natuurlijke baby verzorgingsproducten

Tips en advies natuurlijke baby verzorgingsproducten

Wil je weten welke natuurlijke baby verzorgingsproducten je voor je baby kunt gebruiken?

Hier lees je een artikel over natuurlijke baby verzorgingsproducten!

natuurlijke baby verzorgingsproduten

Welke natuurlijke baby verzorgingsproducten kun je het beste gebruiken voor je baby? Je wilt natuurlijke het beste voor de tere huid van je baby en geen rommel smeren waar de huid van huid balans kan raken. In dit artikel lees je over huidvriendelijke verzorgingsproducten voor baby's en of kleine kinderen en kun je de juiste keuze maken.

Een babyhuid is 5 keer zo dun als een huid van een volwassene, vandaar dat deze zo teer is. Daardoor zijn niet alle producten geschikt voor je baby. Babyhuidjes zijn gevoelig en kunnen snel geïrriteerd raken door chemische en synthetische toevoegingen zoals, parfum en parabenen. Daarnaast kunnen de chemische stoffen makkelijker in het lichaam komen. Het is dus best goed om te kijken naar natuurlijke verzorgingsproducten zonder zonder parabenen, parfum en andere chemische of synthetische toevoegingen. En ook fijn: wat goed is voor je baby, is natuurlijk ook goed voor jou. Dit zijn onze tips voor babyverzorgingsproducten.

Natuurlijk baby verzorgingsproducten van Bioaroma

Hieronder lees je over een aantal natuurlijke verzorgingsproducten van Bioaroma. Bioaroma heeft een baby- en kidslijn bestaande uit vier producten: natuurlijke zeep voor baby's, baby shampoo en douchegel, babyolie en bijenwas crème voor baby's

Natuurlijke zeep voor baby- en gevoelige huid

Speciaal voor de tere babyhuid heeft Bioaroma een zeep op basis van natuurlijke ingrediënten en vochtinbrengende bestanddelen. De milde formule reinigt de huid zonder uit te drogen en beschermt de zachte huidtextuur.

Verrijkt met pure lavendel en calendula-extracten is Bioaroma Natuurlijke Babyzeep geschikt voor de zeer gevoelige babyhuid. Heeft je baby luieruitslag? Dan kan de zeep veilig worden gebruikt vanwege de huidherstellende, licht ontstekingsremmend en ontsmettende eigenschappen. Verzorg de fijne babyhuid met de heerlijk geurende en kalmerende lavendel en calendula-extracten.

natuurlijke baby zeep

Natuurlijke schampoo en doouchegel

De Bioaroma shampoo en douchegel is op natuurlijke basis; geen irritatie, maar een milde reiniging voor je baby. Met dit verzorgingsprduct verzorg je het haar en de huid van je baby extra goed, want dit product bestaat uit de beste natuurlijke ingrediënten. Zo behoud je de babyzachte huid van je kind, zonder deze te irriteren. Neem je je baby mee onder de douche? Gebruik dan deze shampoo en douchegel omdat je baby alleen het beste verdient.

natuurlijke baby verzorgingsproduct

Natuurlijke babyolie

De Bioaroma babyolie kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo is deze perfect voor na het bad, maar als massageolie doet de olie het net zo goed. Baby's vinden massage over het algemeen heerijk, dus Giggles guaranteed.  Je kunt de babyolie ook in het badwater doen, zodat je baby (en jijzelf) al tijdens het badderen kan genieten van de fijne geur en al een laagje op de huid kan vormen. Ook kun je de babyolie ook gebruiken voor bijvoorbeeld de verzorging van gevoelige babybillen De babyolie is zacht voor de huid zonder chemische toevoegingen.

natuurlijke babyolie

Natuurlijke bijenwas crème voor baby's

De Bioaroma bijenwas voor baby's is een 100% natuurlijke baby verzorgingsproduct. Deze bestaat uit bijenwas en etherische oliën diktamnus, Calendula en Levendel. De Bijenwas zalf voor baby’s is heel erg geschikt voor elke luierwissel. Je kunt de bijenwas crème ook gebruiken voor pijnlijke tepels bij borstvoeding.

je kunt de bijenwas zalf bij elke luierwissel aanbrengen om irritaties te voorkomen. Indien de huid reeds geïrriteerd is, breng een dikke laag van deze zalf aan. Bij de volgende luierwissel is de irritatie verdwenen.

Het is gebruikelijk dat baby’s zichzelf op het gezicht krabben, waardoor je krassen ziet. Breng een kleine hoeveelheid van de zalf daarop aan. Na enkele seconden verdwijnen de krassen. De babyhuidcellen herkent de natuurlijke ingrediënten van de crème, waardoor het snel herstelt.

natuurlijke baby verzorgingsproduct

Meer aanbod van natuurlijke baby verzorgingsproducten?

Je hebt in dit artikel over natuurlijke baby verzorgingsproducten kunnen lezen.

Gelukkig komen steeds meer betrouwbare natuurlijke verzorgingsproducten op de markt en wordt het aanbod groter. Een voorbeeld van nog zo'n goed merk is Thalia

Thalia is dierproefvrije verzorging zonder SLS, Parabenen of Paraffine. Hun producten zijn dierproefvrij en bevatten biologische ingrediënten.

Klik op de knop hieronder voor meer informatie over Thalia.…Dank voor het lezen, hoop dat je een keuze hebt kunnen maken en zo niet? Laat dan je reactie hier achter zodat ik je meer advies kan geven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *